Een voorziening voor (extra) stroom in een voertuig is geen vanzelfsprekendheid. Er is heel veel mogelijk, maar het is vrijwel altijd maatwerk. Is er een extra verbruiker aan boord voor 12 volt, of is 230 volt dringend gewenst? Het kan allemaal met de MasterVolt componenten, die Beks toepast.

Een extra verbruiker is tijdens het rijden meestal niet zo’n probleem, voor de moderne auto’s. Het wordt een ander verhaal, als er een extra verbruiker is, die continue gevoed moet worden. Ook als het voertuig stil staat of weinig kilometers rijdt. Dan is een extra accu, met een acculader op 230 volt al snel een vereiste. Dat kan door gedurende stilstand (meestal ’s nachts) de installatie “te stekkeren”. Daarmee wordt bedoeld dat de auto wordt aangesloten op een stopcontact, zodat de acculader de accu volledig kan vullen. Afhankelijk van de stroomafname is dat 1 tot 7 dagen per week noodzakelijk.

Het kan ook gewenst zijn om tijdens het rijden, of op locatie, 230 Volt in de auto te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een printer of een oplader. Wij kunnen dat voor u verzorgen. Een grondige analyse van wat u wilt en wat de stroomafname is van de apparaten die u wilt aansluiten, in combinatie met de gebruiksduur is dan noodzakelijk.

Kijk voor de producten in de shop.