Voordelen ladesysteem:
• Optimaal overzicht en inhoud altijd toegankelijk
• Vlakke laadvloer waarop u eenvoudig grote objecten kunt vervoeren
• Ergonomisch en optimaal gebruik van de laadruimte
• Lager zwaartepunt en goede gewichtsverdeling
• Veilig voor u en uw materialen
• Lichtgewicht, efficiënt en duurzaam

 

Beks-for-Vets

Beks-for-Vets ontwikkelt ladesystemen geheel gericht op het gebruiksgemak van dierenartsen. Wij zijn onderdeel van Beks, die al sinds 2002 efficiënte inrichtingen ontwikkelt voor praktijk- en bedrijfswagens van onder meer service- en installatiebedrijven, milieubureaus, landmeters, makelaars, politie en andere overheden.

De afgelopen jaren richtten wij al duizenden auto’s in met ons unieke ladesysteem.
Als kleinschalige organisatie hebben we de kracht om flexibel te zijn: we spelen voortdurend in op de specifieke wensen en eisen van onze klanten. Ontwikkeling staat hoog in het vaandel, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken en mogelijkheden.

Moeiteloos opbergen

Het Beks-for-Vets ladesysteem zorgt voor een efficiënte inrichting, die opbergen een stuk gemakkelijker, overzichtelijker en hygiënischer maakt. Het ladesysteem wordt modulair opgebouwd vanaf de vloer met drie breedtes, vier hoogtes en tien dieptes die eindeloos te combineren zijn. Afhankelijk van de afmetingen van uw voertuig, uw budget en uw wensen bepaalt u uw inrichting. Van een auto-apotheek in een personenwagen tot een compleet ladesysteem in een grotere praktijkbus.

Online inrichten